top of page
Ansøg: Fan Gallery

DK's bedste sommerjob!

Har du et ønske om at deltage som træner eller assistent på en af vores camps - så læs nærmere her

I 2022 afvikler vi camps i uge 26 i Roskilde. Det er en camp kun for piger som afvikles i samarbejde med Roskilde Pigefodbold.

Vi brug for en masse kvalificerede trænere (min. 18 år) og assistenter (min. 14 år) til at give deltagerne nogle fantastiske dage. 

Som træner hos os får du en godtgørelse på 2500-3000 kr./uge afhængig af erfaring og baggrund, mens assistenter får 1000-1500 kr./uge. Endvidere får alle udleveret to T-shirts som bæres under campen. Vi har i modsætning til traditionelle fodboldskoler valgt at give vores trænere og assistenter lidt flere penge i hånden fremfor en stor tøjpakke som ender i bunden af skabet.


Vores, og deltagernes, forventninger til alle trænere og assistenter er at de kommer med stor motivation, erfaring og lyst til at lære fra sig. Programmet er fastsat med forskellige temaer, men det er træneres opgave at planlægge og vælge de enkelte øvelser til temaet.

Hver formiddag vil der være teknisk træning, og en fast plan herfor mens eftermiddagene har giver frie rammer til en masse spil, lege, konkurrencer og selvfølgelig alle vores oppustelige baner mv. 

Har du spørgsmål så skriv eller ring endelig - hvis ikke så er det bare at ansøge i formularen herunder. 

Efterhånden som tilmeldingerne ruller ind, og deltagerantallet vokser, bliver alle som har ansøgt, kontaktet og får besked om deltagelse eller afslag. 

Kontakt: 

Michael Andersen

Campansvarlig

mail@bolduniverset.dk

mobil 2254 8223

Ansøg: Welcome
20150701_133954.jpg

Skal du med på Sommercamp 2022?

Udfyld formularen herunder og så hører du fra os så snart vi har tilmeldinger nok på den camp du har søgt på. 

Hvilket trænerjob søger du?

Tak for din indsendelse!

Ansøg: Jobansøgning
bottom of page