top of page
Profil.jpg

Bag om Bolduniverset.dk

Stifter og ejer Michael Mejdahl Andersen

I 2013 startede jeg enkeltmandsvirksomheden Bolduniverset.dk med to oppustelige baner og en vision om at skabe oplevelser og smil gennem forskellige events. Siden da er virksomheden vokset i mange retninger og blev i 2021 omlagt til Mejdahlen ApS, dog stadig med Bolduniverset.dk som brand og hjemmeside. 

Jeg har mere end 10 års erfaring som træner på forskellige sub- og elite-camps i USA, og samme antal år som arrangør af forskellige sportscamps og events herhjemme. 


Sideløbende med både min gymnasietid samt mit idrætsstudie på Københavns Universitet, har jeg arbejdet som deltids- og senere fuldtidsansat træner, sportschef, konsulent og træner-mentor i diverse sjællandske klubber, hvilket har givet mig et stærkt fundament ift. samarbejde på mange niveauer.

Bolduniverset kan, i min optik, være en medspiller til arrangementer som samler mennesker, skaber relationer og styrker fællesskaber på tværs i virksomheder, klubber og mange andre steder. 


Foruden mine trænergerninger på elitehold i U18DM, 1.div og kvinde ligaen de sidste mange år, har jeg tidligere været tilknyttet to efterskoler og er i dag fast morgentræner og koordinator på den ene af Københavns to idrætsprofilskoler hvilket har givet mig et godt indblik i de udfordringer som ligger hos offentlige institutioner.

Bolduniverset er blevet en mere og mere spændende virksomhed med mange forgreninger, som omfatter mere end bare fodbold, hvor visionen om at kunne tilbyde sjove og gode oplevelser - til en pris hvor alle kan være med, nærmer sig virkeligheden. 

Herunder kan du se nogle af alle dem som allerede har haft fornøjelsen af et besøg

- velkommen til mit univers, velkommen til Bolduniverset! 

Bag om Bolduniverset: About
Bag om Bolduniverset: Pro Gallery
bottom of page